Shipping policy

Rennershuis Verzendbeleid

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt (met uitzondering van weekenden en feestdagen) na ontvangst van uw orderbevestiging per e-mail. U ontvangt opnieuw een melding wanneer uw bestelling is verzonden. De producten worden verzonden met PostNL, indien anders wordt dit aangeven.

Binnenlandse verzendkosten en schattingen.

De verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen.

Internationale verzending

Wij bieden internationale verzending aan.

De verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen.

Hoe controleer ik de status van mijn bestelling?

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mail met een trackingnummer dat u kunt gebruiken om de status te controleren. Het kan 48 uur duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is.

Als je je bestelling niet binnen 2 dagen na ontvangst van je verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via rein@rennershuis.com met je naam en bestelnummer, dan zullen we het voor je onderzoeken.

Restituties, retouren en uitwisselingen

Klik hier voor het Terugbetalingsbeleid – Rennershuis.com

We accepteren retourzendingen tot 30 dagen na levering, als het artikel ongebruikt en in originele staat is, en we zullen het volledige orderbedrag minus de verzendkosten voor het retourneren terugbetalen.

In het geval dat je bestelling op welke manier dan ook beschadigd aankomt, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail op rein@rennershuis.com met je bestelnummer en een foto van de staat van het artikel. We behandelen deze van geval tot geval, maar zullen ons best doen om naar een bevredigende oplossing te werken.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via rein@rennershuis.com.